Winkelafspraak maken

In deze tijd hebben wij ervoor gekozen om met onze winkels beperkt open te gaan, dit i.v.m. de ‘levende’ voorraad en de beperkte mogelijk voor onze klanten om te mogen komen shoppen.

Onze verkoop gaat nu vooral via de social media kanalen, op de chat kunt u ons alles vragen en ziet u wat moois voorbij komen in de stories of op onze tijdlijnen, dan kunt u via PB of DM reageren.

Ook denken we graag met u mee als u het zelf nog niet goed weet! Onze grootste voorraad staat op dit moment in de showroom in Emmeloord en vanuit daar kunnen we foto’s maken en sturen van onze producten.

Wij bezorgen op woensdag bij u thuis voor een kleine meerprijs van €2,50 (in onze bezorgregio’s Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Noordoostpolder, Dronten en Lelystad), maar u kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen in onze winkel in Kampen op woensdag tussen 13:00u-16:00u of zaterdag tussen 10:00u – 15:00u. In Zwolle is het afhaalmoment op dinsdag tussen 16:00u -18:00u.

Wilt u toch graag liever even rondkijken in één van onze winkels? Dat kan! Via onderstaande knop kunt u een shopafspraak maken. (voor alleen afhalen hoeft geen afspraak te worden gemaakt)