Welkom!

op de website van Huisje Boompje Plantje. In hartje Kampen en hartje Zwolle hebben wij een stadstuinwinkel waarin ons team zich focust op het vergroenen van de binnen- en buitenruimte.

Op deze website kun je ook onze webshop vinden. Dit is officieel één van de traagste webshops van Nederland, maar hé… alles voor efficiëntie en het maken van de meest duurzame keuze. Wij rijden onze ritten zo effectief mogelijk en dat zorgt ervoor dat we niet mee kunnen en willen doen aan de ‘vandaag besteld = morgen in huis’-mentaliteit. Daarentegen bieden wij wel de beste service, want we vinden het ontzettend leuk en belangrijk om jullie te helpen met het maken van keuzes!

Wie zijn wij verder?

Wat is duurzaam? Wat is goed voor ons, voor de wereld? Wat kunnen we doen om de klimaatveranderingen terug te dringen? Vraagstukken waar we ons continu mee bezig houden. We verdiepen ons in de materie en worden iedere dag wijzer en wijzer. Dat elektrische en hybride auto’s beter voor het milieu zijn dan auto’s op diesel of benzine en dat het scheiden van afval een duurzame keuze is, worden we dagelijks mee geconfronteerd. Dat het antwoord op veel vragen over milieukwesties beantwoord kan worden met ‘het aanbrengen van groen, van beplanting’… daar horen we dan maar weinig over.

Aan ons de taak om dit ‘nieuws’ te verspreiden. Groen is hartstikke gezond en dus ook superbelangrijk! Alleen de kleur groen zorgt al voor een ontspannen gevoel en wekt vertrouwen. Daarnaast werkt beplanting luchtzuiverend en verkoelend, haalt het fijnstof uit de lucht en zorgt beplanting voor meer biodiversiteit.

Met ons team van hoveniers, interieurbeplanters, projectleiders en overige medewerkers werken wij dagelijks hard aan een groenere, gezondere leef- en werkomgeving. Wij werken mee aan een maatschappelijk belang: het creëren van een gezonde leefomgeving en het terugdringen van de klimaatveranderingen. Dit doen we voor jou, voor onszelf, maar zeker ook voor onze kinderen: zij zijn de toekomst.

Meer over onze werkzaamheden kun je vinden op de website van InGroen Projecten.